Home » , , , , » Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) - 07 April 2016

Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) - 07 April 2016

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) April 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK). Butiran adalah seperti berikut:

1. EKSEKUTIF AUDIT DALAMAN (P5)
2. PENOLONG EKSEKUTIF AUDIT DALAMAN (P6)

Tarikh tutup permohonan pada 07 April 2016
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan

Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) mempunyai visi untuk menjadi agensi korporat dan peneraju pelaburan strategik kerajaan negeri yang berprestasi tinggi dan berwibawa. Misi PMBK pula mengambilalih, memegang dan membangun aset strategik bagi pihak kerajaan negeri, dengan meningkatkan nilai pegangan dan pulangan pelaburan melalui pengurusan aset dan penglibatan komersial yang efektif berlandaskan syariah, serta menyumbang kepada pembangunan ekonomi negeri dan kesejahteraan rakyat.

Permohonan boleh dihantar melalui jobs@pmbk.gov.my. Tarikh tutup permohonan ialah pada 29 Jamadil Akhir 1437H bersamaan 07 April 2016. Sebarang pertanyaan, boleh menghubungi Unit Pengurusan Modal Insan PMBK untuk maklumat lanjut.

Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK)

Iklan jawatan 1 dan syarat permohonan disini
Iklan jawatan 2 dan syarat permohonan disini