Home » , , , , » Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) - 28 Mac 2016

Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) - 28 Mac 2016

Jawatan kosong terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)  Mac 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) . Butiran adalah seperti berikut:

1. PEMBANTU TADBIR - PERKERANIAN GRED 17
Jadual Gaji : RM1,064.00 - RM3,602.00

Tarikh tutup permohonan pada 28 Mac 2016 
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

CARA PERMOHONAN
Calon-calon yang berminat dipelawa mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume/ curriculum vitae mengenai kelayakan dan pengalaman, salinan sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada:

Ketua Pengarah
Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku 
Off Jalan Tuanku Abdul Halim,
50480 KUALA LUMPUR 
(u.p.: Unit Sumber Manusia)

  • Bagi calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan-badan berkanun dan Kuasa Tempatan, permohonan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan.
  • Calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon-calon adalah dikira gagal sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas dari IKIM 3 bulan dari tarikh iklan ditutup.

Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini