Home » , , , , , , » Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) - 24 September 2018

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) - 24 September 2018

Iklan jawatan kosong Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) | Jawatan kosong terkini di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) September 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kerja kosong di Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS). Butiran iklan jawatan kosong adalah seperti berikut:

1. PEGAWAI TADBIR N41 
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 
3. PENERBIT RANCANGAN B29
4. PENERBIT RANCANGAN B19
5. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J19
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
7. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
8. PEMBANTU AWAM H11

Tarikh tutup permohonan 24 September 2018
Lokasi : Sarawak , Selangor
Sektor : Kerajaan

CARA MENGEMUKAKAN PERMOHONAN
(a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang PKFNM 2/18 yang boleh dimuat turun secara atas talian beserta skim perkhidmatan dan syarat lantikan di laman sesawang http://www.finas.gov.my. Borang boleh diperolehi secara percuma dari Unit Pengurusan Sumber Manusia, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia, Kompleks Studio Merdeka, Jalan Hulu Kelang, 68000 Ampang, Selangor. Borang salinan pendua boleh digunakan.

(b) Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan mengikut Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 dengan menyertakan salinan Laporan Penilaian Prestasi terkini dan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini serta Laporan Pengisytiharan Harta.

(c) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan Sijil Kelahiran, salinan Kad Pengenalan dan salinan Sijil Persekolahan dan kelulusan serta dokumen-dokumen lain yang berkaitan. Semua salinan dokumen mesti disahkan.

ALAMAT DAN TARIKH TUTUP PERMOHONAN
(a) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dengan menulis nama jawatan yang dipohon di sebelah atas kiri sampul surat dengan HURUF BESAR dan dialamatkan kepada :

Ketua Pengarah
Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia
Kompleks Studio Merdeka, Jalan Hulu Kelang
68000 Ampang, Selangor
(u.p: Unit Pengurusan Sumber Manusia)

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS)
Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS)

Info selanjutnya tentang iklan jawatan disini
Muat turun borang permohonan disini