Home » , , , , » Jawatan Kosong Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM) - 14 November 2016

Jawatan Kosong Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM) - 14 November 2016

Iklan jawatan kosong terkini Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM) | Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kerja kosong di Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEMBANTU OPERASI N11 / N14
2. PENGHANTAR NOTIS N11 / N14
3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
4. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N17
5. PEMBANTU PENGUATKUASA KP19

Tarikh tutup permohonan pada 14 November 2016
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :
Permohonan jawatan yang ditawarkan boleh dipohon melalui sistem permohonan jawatan kosong di https://egerbang.perak.gov.my/vacancy/ Permohonan yang telah lengkap perlu dicetak dan diserahkan beserta dengan salinan sijil-sijil yang berkaitan dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran yang telah disahkan dan sekeping gambar berukuran passport.

Borang permohonan jawatan kosong juga boleh didapati di kaunter Jabatan Khidmat Pengurusan, Tingkat 1, Majlis Daerah Tanjong Malim dengan bayaran RM 1.00 (Ringgit Malaysia : Satu Sahaja) dan dokumen sokongan seperti di perkara (i) hendaklah dikepilkan bersama-sama dengan permohonan jawatan dan di alamatkan seperti di bawah :-

Yang Dipertua,
Majlis Daerah Tanjong Malim
Peti Surat 59,
35900 TANJONG MALIM

Jawatan Kosong Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM)

Iklan jawatan dan permohonan secara online disini