Home » , , , , » Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) - 09 November 2016

Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) - 09 November 2016

Iklan jawatan kosong terkini Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) | Jawatan kosong terkini di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kerja kosong di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Tarikh tutup permohonan pada 09 November 2016
Lokasi : Pulau Pinang
Sektor : Kerajaan

PERMOHONAN
Semua permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang PERDA AM 1 yang boleh didapati di Pejabat Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) dengan menyertakan sampul surat berukuran 23cm x 10cm berserta nama, alamat sendiri dan bersetem RM 1.00 atau layari laman web PERDA di www.perda.gov.my atau datang sendiri ke Ibu Pejabat PERDA.

(a) Semua permohonan hendaklah dikemukakan kepada:

PENGURUS BESAR
LEMBAGA KEMAJUAN WILAYAH PULAU PINANG (PERDA)
NO. 1, LORONG KAMPUNG GAJAH 2
JALAN KAMPUNG GAJAH
12200 BUTTERWORTH

(b) Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan Berkanun dan Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut peraturan 54 hingga 59 : Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan ) 2012 dan pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini serta Laporan Nilaian Prestasi Tahunan yang terakhir dikepilkan.

(c) Bagi permohonan yang berjaya dalam pemilihan ini semua keputusan akan dimaklumkan melalui surat atau sms terus ke nombor telefon bimbit yang diberikan, bagi permohonan yang tidak mendapat apa-apa jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup adalah dianggap tidak berjaya.

Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Muat turun borang permohonan disini