Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 28 November 2016

Iklan jawatan kosong kerajaan terkini Lembaga Getah Malaysia (LGM) | Jawatan kosong terkini di Lembaga Getah Malaysia (LGM) November 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kerja kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEGAWAI PENYELIDIK Q47
2. PEMBANTU AWAM H11

Tarikh tutup permohonan pada 28 November 2016
Lokasi : Johor, Selangor
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON
Permohonan secara online dengan melayari laman web jobsmalaysia http://www.jobsmalaysia.gov.my/jcs/index.faces

CATATAN AM
(a) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga.
(b) Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
(c) Permohonan yang lewat diterima dan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan.
(d) Sila cetak borang permohononan online untuk simpanan. Jika layak dipanggil temu duga, tuan/puan perlu membawa borang permohonan tersebut beserta dengan:-
(i) *Salinan Sijil, Salinan Kad Pengenalan, Sijil Berhenti Sekolah dan Sijil Kelahiran dan gambar terkini berukuran pasport ditampal pada borang permohonan.
(ii) Permohon daripada Pegawai-pegawai sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing dan pastikan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama.

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Permohonan jawatan secara online disini