Home » , , , , » Jawatan Kosong Majlis Daerah Selama (MDSelama) - 12 Ogos 2016

Jawatan Kosong Majlis Daerah Selama (MDSelama) - 12 Ogos 2016

Iklan jawatan kosong kerajaan terkini Majlis Daerah Selama (MDSelama) | Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Selama (MDSelama) Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Selama (MDSelama). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEMBANTU PENILAIAN W19
2. PEMBANTU AKAUNTAN W19

Tarikh tutup permohonan pada 12 Ogos 2016
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

 PERMOHONAN:
( i ) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Rasmi ( MDS.PKDM 1/97 pindaan 2015)  yang boleh diperolehi di Kaunter Aras Satu, Majlis Daerah Selama Majlis Daerah Selama atau melalui laman web: www.mdselama.gov.my.

( ii ) Borang Rasmi MDS.PKDM 1/97 pindaan 2015 boleh diperolehi di Kaunter Aras Satu, Majlis Daerah Selama.

( iii ) Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil akademik, Kad Pengenalan, Surat Beranak / Sijil Kelahiran, yang telah disahkan dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport.

( iv ) Permohonan calon-calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan / Pihak Berkuasa Tempatan / Badan-Badan Berkanun hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing dan pastikan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang telah dikemaskini dan disahkan oleh Ketua Jabatan disertakan bersama.  Permohonan yang tidak menurut peraturan dalam borang akan ditolak.

( v ) Permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar ke alamat:-

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH SELAMA,
34100 SELAMA 
PERAK DARUL RIDZUAN.

Jawatan Kosong Majlis Daerah Selama (MDSelama)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Muat turun borang permohonan disini