Home » , , , , » Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - 29 Julai 2016

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) - 29 Julai 2016

Iklan jawatan kosong kerajaan terkini Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) | Jawatan kosong terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Butiran adalah seperti berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
Jadual Gaji : RM1493.00 - RM5672.00

Tarikh tutup permohonan pada 29 Julai 2016
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :
(a) Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah beserta resume bergambar, salinan kad pengenalan dan salinan surat beranak serta salinan sijil-sijil akademik (PMR/SPM/STPM/Diploma/Ijazah) yang telah disahkan. Salinan dokumen hanya boleh disahkan oleh Pegawai Kerajaan Gred A (Gred 41 dan ke atas)/ Penghulu / Ketua Kampung sahaja).

KETUA EKSEKUTIF,
PIHAK BERKUASA PERANTI PERUBATAN,
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA,
ARAS 5, MENARA PRISMA PLOT 3C4,
PRESINT 3, PERSIARAN PERDANA,
62675 PUTRAJAYA

(b) Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan/ Badan Berkanun/Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masingmasing, dan disertakan dengan salinan Borang  Laporan Penilaian Prestasi Tahunan dan kenyataan Perkhidmatan yang terkini.

(c) Pemohon hendaklah tuliskan jawatan yang dipohon diatas sebelah kiri sampul surat.

(d) Permohonan yang tidak mematuhi peraturan yang ditetapkan atau tidak bergambar atau tidak lengkap akan ditolak.

(e) Hanya calon-calon yang berkelayakan setelah ditapis dan didapati sesuai sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini