Home » , , , , » Jawatan Kosong Jabatan Hutan Negeri Sarawak - 15 Ogos 2016

Jawatan Kosong Jabatan Hutan Negeri Sarawak - 15 Ogos 2016

Iklan jawatan kosong Jabatan Hutan Negeri Sarawak | Jawatan kosong terkini di Jabatan Hutan Negeri Sarawak Ogos 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Hutan Negeri Sarawak. Butiran kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-

1. PEGAWAI EHWAL EKONOMI E41 - 1 Kekosongan
2. PENOLONG PEMELIHARA HUTAN G27 - 25 Kekosongan

Tarikh tutup permohonan pada 15 Ogos 2016
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON, dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi  Jabatan Hutan Negeri Sarawak (Ibu Pejabat, Bahagian Khidmat Pengurusan) di talian 082-442180 atau 082-319102.


Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Permohonan secara online disini