Home » , , , , » Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) - 22 Julai 2016

Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) - 22 Julai 2016

Iklan jawatan kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) | Jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) Julai 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG L41
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27

Tarikh tutup permohonan pada 22 Julai 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON
Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM). Hanya permohonan yang dibuat melalui sistem permohonan dalam talian FRIM (http://www.frim.gov.my/generalpublic/career-opportunities/) akan diproses. Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

CATATAN AM

  • Hanya calon-calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk menjalani proses saringan.
  • Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Permohonan secara online disini