Home » , , , , » Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) - 27 Jun 2016

Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) - 27 Jun 2016

Iklan jawatan kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)  | Jawatan kosong terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) Jun 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEGAWAI PENYELIDIK GRED 41
2. PEGAWAI PENYELIDIK KANAN GRED 44
3. PEGAWAI FELOW KANAN GRED 54

Tarikh tutup permohonan pada 27 Jun 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Calon-calon yang berminat dipelawa mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume/ curriculum vitae) mengenai kelayakan dan pengalaman, salinan sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada:
 
Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku Off Jalan Tuanku Abdul Halim
50480 KUALA LUMPUR
Tel: 03-62046200  Faks: 03-62014189

Emel: srisarina@ikim.gov.my

Sebelum atau selewat-lewatnya pada 27 Jun 2016

Bagi calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan-badan berkanun dan Kuasa Tempatan, permohonan hendaklah dibuat melaui Ketua Jabatan.

Calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon-calon adalah dikira GAGAL sekiranya tidak menerima sebarang maklumbalas dari IKIM 4 bulan dari tarikh iklan ditutup.
Jawatan Kosong Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini