Home » , , , , » Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Tioman - 20 Mei 2016

Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Tioman - 20 Mei 2016

Iklan jawatan kosong Lembaga Pembangunan Tioman | Jawatan kosong terkini di Lembaga Pembangunan Tioman Mei 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Pembangunan Tioman. Butiran jawatan adalah seperti berikut:

1. PENOLONG JURUTERA JA29 
2. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) JA19 
3. PEMBANTU LAUT A19 

Tarikh tutup permohonan pada 20 Mei 2016
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan

CARA-CARA MEMOHON
(a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan, LPT/PJT/1/797 yang boleh didapati di Pejabat Lembaga Pembangunan Tioman Tanjung Gemok dan Pejabat Lembaga Pembangunan Tioman di Pulau Tioman atau dengan memuat turut borang yang terdapat di dalam laman sesawang www.tioman.gov.my.

(b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan Salinan Sijil atau salinan keputusan peperiksaan bagi kelayakan yang disyaratkan, Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran yang telah DISAHKAN.

(c) Pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan dengan menyertakan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemas kini dan Laporan Penilaian Prestasi Tahunan.

KENYATAAN AM
(a) Hanya pemohon yang melepasi tahap lapisan akan dihubungi untuk ditemuduga.
(b) Pemohon pemohon yang tidak menerima jawapan selepas 6 bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
(c) Borang Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan sebelum atau pada 20 Mei 2016 kepada:

Pengurus Besar
LEMBAGA PEMBANGUNAN TIOMAN
No. 1 & 2
Jalan Endau Rompin
Tanjung Gemok
26820 Rompin
Pahang Darul Makmur 

Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Tioman

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini