Home » , , , , » Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) - 30 Mac 2016

Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) - 30 Mac 2016

Jawatan kosong kerajaan di Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) Mac 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB). Butiran adalah seperti berikut:

1. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E17/E22
2. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN N17/N22
3. PEMBANTU OPERASI N11/N14

Tarikh tutup permohonan pada 30 Mac 2016
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

SYARAT-SYARAT PERMOHONAN  
1. Permohonan hendaklah dibuat secara secara muat turun borang permohonan melalui portal korporat www.mtib.gov.my dan emelkan ke erecruitment@mtib.gov.my dan boleh  menggunakan perkhidmatan MySMS dengan menaip MTIB<jarak>JAWATAN dan hantar ke 15888.  Pernyataan Skim Perkhidmatan dan syarat-syarat lain untuk permohonan jawatan berkenaan boleh didapati melalui laman web www.mtib.gov.my. Pernyataan Skim Perkhidmatan dan syarat-syarat lain untuk permohonan jawatan berkenaan boleh didapati melalui laman web www.mtib.gov.my. Sebarang pertanyaan bolehlah berhubung di Unit Pengurusan Sumber Manusia (Perjawatan) di alamat berikut:    

LEMBAGA PERINDUSTRIAN KAYU MALAYSIA 
Tingkat 13-17, Menara PGRM 
No. 8, Jalan Pudu Ulu P.O. Box 10887 
50728 Kuala Lumpur (u.p. Unit  Pengurusan Sumber Manusia) 

No. Telefon : 03-92822235 

Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB)

2. Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan-badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan mestilah melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Peraturan-peraturan Pegawai Awam (Perlantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2012 dan hendaklah disertakan dengan Salinan Penyata Rekod Perkhidmatan yang kemas kini serta Laporan Nilaian Prestasi Tahunan terkini;
3. Permohonan yang lewat, tidak lengkap atau tidak mengikut syarat di atas akan ditolak;
4. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya. 

Muat turun iklan jawatan dan syarat permohonan jawatan disini
Muat turun borang permohonan disini