Home » , , , , » Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - 29 Februari 2016

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) - 29 Februari 2016

Jawatan kosong terkini di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Februari 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) sebagai:

1. PEREKA BA27
2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA41
3. PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL JA29
4. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP27
5. PENOLONG PEGAWAI BELIA DAN SUKAN SA27
6. PEGAWAI PSIKOLOGI SA41

Tarikh tutup permohonan pada 29 Februari 2016
Lokasi : Johor Bahru
Sektor : Kerajaan

CARA DAN PERATURAN PERMOHONAN:
1.    Pemohon hendaklah menggunakan borang permohonan secara atas talian (online)     dan melengkapkan semua maklumat semasa permohonan di atas talian termasuk GAMBAR calon melalui web UTM.
2.    Sila masukkan maklumat yang benar, lengkap, tepat dan permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses dan akan dianggap tidak berjaya.
3.    Calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.
4.    Salinan sijil-sijil akademik dan sijil berkaitan perlu DISAHKAN dan hendaklah diserahkan semasa menghadiri temuduga.
5.    Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
6.    Pegawai yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Kerajaan/ Badan - badan Berkanun/ Kuasa Tempatan hendaklah mengemukakan surat sokongan Ketua Jabatan serta salinan Buku Perkhidmatan dan Laporan Penilaian Prestasi terkini melalui pos kepada Bahagian Pengurusan Modal Insan, Pejabat Pendaftar,     Universiti Teknologi Malaysia, 81310 Johor Bahru, Johor.
7.    PEROKOK ADALAH TIDAK DIGALAKKAN MEMOHON.

Sebarang pertanyaan berhubung iklan jawatan kosong boleh diajukan kepada urusetia Seksyen Perjawatan, Bahagian Sumber Manusia, UTM Johor Bahru di talian 07 - 55 31193 (Puan Nur Farahin binti Talib) atau 07 - 55 31228 (En Hafiz bin Ismail).

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Permohonan secara online disini