Home » , » Jawatan Kosong Lembaga Sumber Air Negeri Kedah - 25 Februari 2016

Jawatan Kosong Lembaga Sumber Air Negeri Kedah - 25 Februari 2016

Jawatan kosong terkini Februari 2016 di Lembaga Sumber Air Negeri Kedah. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur 18 tahun keatas untuk mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Sumber Air Negeri Kedah sebagai:

1. Pegawai Undang-Undang L41
2. Pembantu Tadbir (Kewangan) W17

Tarikh tutup permohonan pada 25 Februari 2016
Lokasi : Kedah
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON

1. PEMOHON YANG BERKELAYAKAN SEBAGAIMANA YANG DITETAPKAN DI ATAS SAHAJA LAYAK MEMOHON. BORANG PERMOHONAN YANG LENGKAP HENDAKLAH DIISI DAN DI HANTAR KE LEMBAGA INI DISERTAKAN DENGAN SEKEPING GAMBAR FOTO TERBARU (BERUKURAN PASPORT), SALINAN KAD PENGENALAN (KPT), SALINAN PERAKUAN BERANAK/SIJIL KELAHIRAN, SALINAN SEMUA SIJIL-SIJIL PERSEKOLAHAN (SRP/PMR, SPM/SPVM DAN STPM), SALINAN SIJIL BERHENTI SEKOLAH, SALINAN IJAZAH/DIPLOMA/SIJIL/TRANSKRIP KEPUTUSAN SEMUA SEMESTER DARI INSTITUSI PENGAJIAN TINGGI (IPT) YANG DIIKTIRAF OLEH KERAJAAN YANG MENGANDUNGI CGPA, SALINAN SURAT PENGIKTIRAFAN KELAYAKAN YANG DIKELUARKAN OLEH UNIT PENGIKTIRAFAN KELAYAKAN, KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA BAGI PEMEGANG IJAZAH/DIPLOMA/SIJIL DARI IPT DAN SALINAN DOKUMEN-DOKUMEN LAIN YANG DISAHKAN. TANDATANGAN PENGESAHAN SALINAN SIJIL/DOKUMEN HENDAKLAH DILENGKAPI DENGAN COP NAMA DAN JAWATANNYA. SEMUA SALINAN SIJIL/DOKUMEN HENDAKLAH BERSAIZ A4 BERSERTA NAMA JAWATAN DI SUDUT KIRI ATAS SAMPUL.

2. Pegawai yang sedang berkhidmat (Tetap, Sementara, Kontrak, Sambilan) dalam Perkhidmatan Awam Negeri Kedah Darul Aman hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut (PU (A) 176/2005) 17 dengan menyertakan Kenyataan Perkhidmatan dan Cuti yang kemaskini (ditaip mengikut format borang Am 274B dan C). 

3. Salinan fotostat tidak diterima dan salinan Laporan Penilaian Prestasi Tahun 2015 yang disahkan. Surat pengesahan Ketua Jabatan hendaklah dibawa semasa temuduga.

ALAMATKAN PERMOHONAN KEPADA :

Permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 23 cm x 31 cm dan di sudut atas sebelah kiri hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon.
Permohonan hendaklah disampaikan kepada:

Pengarah,
Lembaga Sumber Air Negeri
Kedah Darul Aman,
Aras 1, Blok E,
Wisma Darul Aman,
05503 ALOR SETAR. 

Jawatan Kosong Lembaga Sumber Air Negeri Kedah (LSAN)