Home » , » Jawatan Kosong Lembaga Air Sibu (LAS) - 18 Januari 2016

Jawatan Kosong Lembaga Air Sibu (LAS) - 18 Januari 2016

Lembaga Air Sibu (LAS) menawarkan jawatan kosong terkini Januari 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Air Sibu (LAS) sebagai :

1. Penolong Jurutera (Awam) JA29
2. Penolong Jurutera (Mekanikal / Elektrikal) JA29
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) Pembaca Meter N17
4. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) N17
5. Pemandu Kenderaan H11
6. Pembantu Awam H11

Tarikh tutup permohonan pada 18 Januari 2016
Lokasi : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Conditions Apply:
(a) Semua permohon  yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmatan dalam Perkhidmatan Awam adalah dikehendaki mengemukakan permohonan mereka secara online melalui laman sesawang http://www.swb.gov.my
(b)Segala maklumat yang dikehendaki mestilah benar. Hanya pemohon yang LAYAK selepas tapisan sahaja   akan dipanggil untuk menghadiri temuduga dan dikehendaki untuk mengemukakan sijil/dokumen asal semasa temuduga. Applicants must ensure that all information submitted is true and complete, and click 'I agree' at the bottom of the form. No certificate is required of this stage.All qualified candidates will be required to provide original certificate for interview.
(c) Hanya pemohon yang BERJAYA semasa temuduga sahaja akan dimaklumkan melalui alamat surat elektronik (e-mail address) manakala pemohon yang GAGAL tidak akan dimaklumkan melalui alamat surat elektronik (e-mail address).
(d) Permohonan yang TIDAK LENGKAP atau LEWAT DITERIMA akan DITOLAK.
Jawatan Kosong Lembaga Air Sibu (LAS)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini
Permohonan secara online disini