Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) - 24 Mac 2016

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) Mac 2016. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK). Butiran adalah seperti berikut:

1. EKSEKUTIF PEMBANGUNAN KORPORAT

Tarikh tutup permohonan pada 24 Mac 2016
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan/Berkanun

Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) mempunyai visi untuk menjadi agensi korporat dan peneraju pelaburan strategik kerajaan negeri yang berprestasi tinggi dan berwibawa. Misi PMBK pula mengambilalih, memegang dan membangun aset strategik bagi pihak kerajaan negeri, dengan meningkatkan nilai pegangan dan pulangan pelaburan melalui pengurusan aset dan penglibatan komersial yang efektif berlandaskan syariah, serta menyumbang kepada pembangunan ekonomi negeri dan kesejahteraan rakyat.

CARA PERMOHONAN
sesiapa yang berminat serta berkelayakan boleh memohon dengan menghantar permohonan melalui mubaarakan@kumh.com.my . Sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan boleh menghubungi Jabatan Modal Ihsan & Pentadbiran KUM.

Jawatan Kosong Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK)

Iklan jawatan dan syarat permohonan disini